Nordic Wellness Nr 6 2023 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 6

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

DET LACKAR MOT JUL OCH VÅR TRADITION TROGEN PASSAR VI PÅ ATT FÖR 26:E ÅRET PÅ RAKEN ERBJUDA VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP: TRÄNING. I DENNA MÖRKA TID KAN DU LJUSA UPP TILLVARON FÖR DIG SJÄLV ELLER NÅGON DU TYCKER OM MED SNÄLLA PRISER PÅ KLUBBMEDLEMSKAP, PT OCH PADEL HELA VÄGEN FRAM TILL JULAFTON.

När vi summerar den rosa månaden oktober står det klart att ni medlemmar bidrog med nästan 2,5 miljoner kronor till Rosa Bandet och Cancerfonden. Det gör mig oerhört stolt, men det betyder inte att kampen är över för i år. Vi fortsätter att sälja rosa produkter på våra klubbar för att stötta detta livsviktiga arbete.

En dubbelfaldig världsmästarinna pryder detta sista nummer 2023. Malin ”Malle” Jansson har lyckats med att gå från blåbär till världselit inom calisthenics på blott åtta år. I detta nummer kan du läsa om hennes resa och framtidsplaner. Men hon bjuder också på sina bästa nybörjartips för dig som är nyfiken på kroppsviktsträningens elitserie, calisthenics.

Någon som tränat aningen längre är vår medlemsprofil Stellan Lindström i Skövde. Efter 29 år som fotbollsspelare bytte han sedermera till gymmet och idag, 85 år fyllda, tränar han dagligen. Och han har inga planer på att dra ner på takten.

I Skövde finns även vår fokusklubb Elins Esplanad som drog igång mitt under värsta pandemin. Men med bra planering och idogt arbete lyckades man få luft under vingarna på kort tid och idag fyller denna klubb en stor funktion i sitt handelsområde.

En annan klubb som är van vid hård motvind är GAIS. Efter tio års harvande i Superettan och division 1 södra skiner solen åter på makrillarna. Säsongen 2024 spelar laget åter i Allsvenskan som då fyller hundra år som liga. GAIS var med då, GAIS är med nu.

Shapes heter vårt nya Les Millspass som har börjat rullas ut på utvalda klubbar över landet. En kombination av pilates, barre och poweryoga som med låg belastning skulpterar och stärker de stora muskelgrupperna.

 

Magnus Wilhelmsson,
VD Nordic Wellness

Läs hela numret här!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna