07 Skarm Magazine

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Hoppas att du har haft en riktigt härlig sommar och passat på att njuta ordentligt när solen bjudit på värme och D-vitamin. Sommaren är en fantastisk tid att ladda batterierna på alla sätt och vis och förhoppningsvis har vi några sköna dagar kvar när vi närmar oss en spännande träningshöst. Så unna dig en glass eller två, för fysiskt och psykiskt välbefinnande hänger ihop.

Hos oss på Nordic Wellness stundar spännande tider. Vi öppnar tiotalet nya klubbar under hösten och snart står det klart vilken som blir nummer 300.

Apropå nya klubbar öppnar Karlstad Strand första veckan i september. Vi tar en närmare titt på vad denna jätteklubb med padel på 6000 kvadratmeter har att erbjuda. Även vårt high end-gym Grand Fitness växer och får tre nya tillskott i Göteborg, Borås och Malmö innan nyår. Dessutom ser vi fram emot att lära känna alla nya medarbetare som börjar under hösten.

Att komma igång med sin träning efter flera veckors uppehåll är ofta en uppförsbacke. Det kan nästan kännas som att man är tillbaks på noll. Därför riktar vi en stor del av detta nummer till dig som tagit beslutet att komma tillbaka. Och givetvis även till dig som står inför att börja träna.

Annika Sjöö dansade sig in i folksjälen när hon vann Let's Dance tillsammans med Magnus Samuelsson. Därefter följde en tio år lång karriär som framgångsrik dansentreprenör som punkterades av pandemin och hon fick istället möta sina uppdragsgivare via Zoom. Idag är Annika radiopratare, men hon brinner fortfarande för att sätta folk i rörelse. Gärna i takt.

På gymmet kan det vara skönt att ha någon att hålla i

handen, inte minst i början. På våra klubbar i hela landet finns ca 400 anställda PT:s till din tjänst. I detta nummer besöker vi Julia Nilsson på Malmö Nobel som bjuder på bra kom igång-övningar och nyttiga tips.

Bodypump är ett pass som varit med sedan Nordic Wellness gick i sina barnskor och det är fortfarande ett av våra mest bokade. Under två veckor i september kör vi Les Mills Bodypump by Apollo Sports där du även kan vinna en träningsresa till Grekland eller Spanien bara genom att delta.

I detta nummer har vi fler nya partners än någonsin att presentera: Salming, Better Bodies, Mindfulness-appen och ICIW. För dig som medlem innebär det att du har många fina rabatter att utnyttja i september.

17 september är det fest för alla hockeyfrälsta då SHL drar igång. För oss på Nordic Wellness känns det extra roligt och stort då vi blivit en av huvudsponsorerna till Frölunda Hockey Club. Tillsammans ska vi göra vårt yttersta för att få hem guldet till Göteborg.

Läs hela numret här!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna