Nordic Wellness Nr 1 2023 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 1

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Gott nytt åt bäste medlem. Förhoppningsvis medför 2023 aningen mindre prövningar än vad vi fått vänja oss vid på sistone. Säkert är dock att den som tränar regelbundet inte bara blir fysiskt starkare. Man sover och presterar oftast bättre och träning medför god påverkarn för både immunförsvar och allmänt välmående. Så du som är aktiv har all anledning att fortsätta. Och du som funderar på att börja träna har allt att vinna på att komma igång.

Den psykiska hälsan är lika viktig som den fysiska för välmåendet och flera av våra PT:s vittnar om att många farit illa av stress under de senaste krisåren. Vissa talar till och med om en tickande bomb. PT:n Marjaana Lignell har både expertisen och personlig erfarenhet av stressrelaterade sjukdomar. I detta nummer delar hon med sig av övningar och goda råd. Och det viktigaste steget är att våga be om hjälp. 

Ferry Svan vet det mesta om att starta om från scratch. Som junior tog han sig upp i absoluta toppen inom skidlöpning. Sedan gjorde han samma resa med motocross. Idag har han sadlat om igen och siktar på världstitlarna i Stihl Timbersports, en sport där adrenalinet och flisorna sprutar. Den som sett honom tävla inser att det eftertraktade seniorguldet inte kan vara långt borta. 

Vårt guldkantade hi-endgym Grand Fitness har i och med höstens premiärer i Borås och Göteborg blivit fem till antalet. Nu toppar vi erbjudandet och inför tre nya medlemsnivåer. Väljer du det lyxigaste, Limited, får du bland annat ett privat skåp och vi tvättar dina träningskläder efter varje pass. Som namnet antyder är dessa medlemskap begränsade och vi räknar med att ha alla bitar på plats under våren. 

Tigern Teo fortsätter sitt viktiga arbete för att aktivera barn och ungdomar i hela vårt land. Nu till våren har han hela sex olika träningsformer som alla har sin utgångspunkt i att träning ska vara kul. 

Slutligen tar vi en tripp till den lilla byn Jörn i Väster- botten. Där har några lokala entreprenörer etablerat Sveriges nya funktionsdryck Latitude 65. Vi pratar med dem om lokalt engagemang, levande landsbygd, värdet av att tro på sin produkt och hur man förpackar Norrland på burk. 

Magnus Wilhelmsson
VD Nordic Wellness

Läs hela numret här!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna