nordic_wellness_nr_2_2021_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 2

Publicerat: av

Efter ett segdraget 2020 med många prövningar och en bitande kall inledning på det nya året var den plötsligt här: våren. livet börjar om och man känner sig lite piggare, starkare och gladare när de värmande strålarna kikar fram. Men våren betyder även högsäsong för löpning, och vad kunde egentligen passa bättre i dessa tider än en pandemisäker utomhusaktivitet som nästan alla kan utöva?

För dig som föredrar att vara under tak har vi inte sänkt garden mot pandemin. Våra utökade rengöringsinsatser fortgår och vi fortsätter att portionera antalet medlemmar i lokalen så att trängsel ej ska uppstå. Och givetvis kan du som medlem alltid få din träning på distans via Wellness Online.

Petra Månström är den ofrivilliga löparen som fick ett osannolikt levebröd. Som löpcoach, journalist, poddare och föreläsare dissekerar hon löpning som fenomen och delar gärna med sig av tips som gör dig till en bättre och lättare löpare.

Om det är något fjolåret bevisat så är det att ute blivit inne. Det märks inte minst på det stora intresset för våra klubbars utomhusklasser. Vi begav oss till Mönsterås för att kolla in deras helgpass nere vid kajen.

Den som inte kan eller vill ta sig till gymmet för att träffa sin PT kan numera få sin konsultation via skärm. Samir Celjo är en av initiativtagarna bakom PT-Online och han kan intyga att tjänsten både växer så det knakar och att det funkar bättre än någon hade anat.

På 421 i Sisjön hittar du vår PT Simon Dahlén. När han inte instruerar sina klienter på gymmet drillar han rekryter hos Försvarsmakten. I detta nummer berättar han om sin egen rehabilitering efter att ha skadats svårt i ryggen och förlorat känseln i vänster ben för tre år sedan.

Haussen för vår nya folksport padel verkar aldrig avta. På vår front möter vi intresset med vår tredje klubb med egna banor: Billingehov i Skövde. Och fler klubbar är på gång ute i landet.

Slutligen gör vi ett besök hos vår partner Djurgårdens IF – en klubb som de senaste åren varit ensamma om att ha med både herrarna och damerna i den högsta serien. Vi pratar med deras sportchef Bosse Andersson som berättar om tänket bakom framgångarna.

LÄS HELA NUMRET HÄR


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna