Nordic Wellness Nr 5 2021 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Välkommen tillbaka! Jag hoppas att du har haft en skön och aktiv sommar och nu är tillbaka med laddade batterier och kraft som räcker hela hösten. Själv har jag varit hemma i Sverige och varvat jobb med dopp i poolen.

I skrivande stund har runt 80 procent av oss påbörjat sin Covidvaccinering och jag hoppas att vi snart ska vara tillbaka i något som liknar en vardag. Från vår sida fortsätter vi med våra utökade rengöringsinsatser och jag vill särskilt tacka dig för ditt tålamod, att du är försiktig, håller avstånd och tar det säkra före det osäkra. När du tränar och i största allmänhet.

På klubbfronten hände det mycket grejer 1 september då vi öppnade fem nya klubbar på en och samma dag. Klubbarna Särö Centrumväg, Strängnäs City, Laholm Ängelholmsvägen, Orminge Centrum och Tyresö Älta kan du läsa mer om i detta nummer.

De flesta av oss som var med under 80- och 90-talet minns nog Malin Ewerlöf. Med 24 guld i bagaget är hon en av våra mest meriterade löpare någonsin. Malin fortsätter dock att springa och i höstens första magasin delar hon med sig av värdefulla tips till dig som är löpare.

Självklart har vi även något för dig som inte riktigt snörat på dig löparskorna ännu. Vår PT Rebecca Welleman bjuder på sina bästa nybörjartips för att komma igång.

Rörlighet är en egenskap som ofta hamnar mellan stolarna för oss som tränar mycket. Och det är någon-ting som bara blir viktigare allt som åren tickar på. Rörlighetsträning innefattar allt från stretchning till yoga. Vår instruktör Frida Nilsson berättar om hur du genom ökad rörlighet motverkar stelhet, skador och får en bättre hållning.

Har du testat padel? I så fall är du i gott sällskap. Riksförbundet räknar med att vi innan årets slut har 2000 banor i landet och populariteten verkar hålla i sig. Sverige har idag de största anläggningarna i världen och fem av rikets är våra. Men vi planerar 22 stycken. Vi åkte till Norrköping och Ingelsta för att kolla in vår senaste anläggning med hela 17 banor.   

Padel är också en av aktiviteterna när vår partner MiG:s olika chefsnätverk tränar tillsammans.  Vi pratade med deras VD, Kristina Cohn Linde, om hur fysisk aktivitet stärker kroppen, relationerna och affärerna.

LÄS HELA NUMRET HÄR


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna