nordic_wellness_nr_6_2020_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 6

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Det här är årets sista nummer och tyvärr måste vi återupprepa samma sak som tidigare. Coronaviruset har varit en gemensam nämnare under nästan hela detta år, och det fortsätter.

Många av oss är trötta på alla begränsningar och restriktioner det inneburit, och det är med all rätt. Men ingenting har egentligen förändrats sedan i våras. Från vårt håll fortsätter vi med vår utökade rengöring och uppmanar till att hålla distans i gymmet. Vi har tagit bort möbler i receptionen och ber våra medlemmar att hålla avstånd och vistas så lite i omklädningsrummen som möjligt. Om du kan ber vi dig även att duscha hemma, allt för att din träning ska bli så säker det bara går i dessa tider.

I skrivande stund håller vi våra gym öppna, för vi vet hur viktig träningen är för det fysiska och psykiska välmåendet. Så fortsätt att kämpa. Både för att nå dina mål och begränsa smittan.

MMA-profilen Pannie Kianzad är kamp personifierad. Hela hennes 15-åriga karriär har varit en enda lång kamp och hon har inte fått någonting gratis. Nu har Pannie skrivit ett 4-matcherskontrakt med kampsportens elitserie UFC. I en exklusiv intervju berättar hon om sin resa från starten till toppen.

Den som drabbas av en hjärtinfarkt tvingas ofta gå en rond mot döden. I Sverige är vi duktiga på att rädda hjärtpatienter, men vi kunde bli bättre på att undvika dem. Magnus Gustavsson, försäljnings- och partneransvarig på Nordic Wellness vet vad en hjärtinfarkt innebär. Han menar att man aldrig kan komma ifrån det personliga ansvaret, men att många arbetsgivare borde göra mycket mer.

Tillsammans med krogar får gym ofta kritik för bristande tillgänglighet för rörelsehindrade. Vi hävdar att träning ska vara för alla och jobbar ständigt med denna fråga. Funktionsnedsatte Anders Karlsson besökte vår klubb Marieberg i Örebro för att kolla om vi håller måttet.

Avslutningsvis vill vi gratulera en annan kämpe bland medarbetarna som trots att hon vunnit två tuffa säljtävlingar hävdar att hon inte är någon säljare: PT:n Mathilda Nilsson.

 

LÄS HELA NUMRET HÄR

 

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna