nordic_wellness_nr_3_2021_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 3

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Det sägs att krisen härdar. och det kan nog de flesta av oss skriva under på. Under det senaste året har vi lärt oss att ställa om och hålla avstånd, att göra förändringar i vardagen och anpassa oss för att hålla smittan kort. Nu skymtar lite ljus i tunneln och om vaccineringarna fortgår enligt plan kan vi kanske återgå till ett relativt normalt liv efter sommaren. Tills dess gäller det att hålla ut. 

Från Nordic Wellness håll har vi gjort vårt yttersta för att begränsa spridningen genom ökad rengöring och portionering av medlemmar i lokalerna. Vi har också ökat utbudet av våra onlinetjänster och förbättrat säkerheten genom att modifiera pass. Ett exempel är vårt populära Crosschallenge där färre deltagare, ökade avstånd och inte minst roterande övningar gjort att deltagarna kan stanna på sin plats istället för att flytta runt. Vi pratade med Johan Gomez i Helsingborg för att få reda på hur det funkar i praktiken.

Väl på plats i Skåne gör vi ett besök på vårt senaste tillskott i Kristianstad: Härlöv. En splitter ny klubb i ett blivande köpområde med god tillgänglighet. Att medlemskapen på Härlöv dessutom gäller på närliggande klubben i Åhus innebär att vi fördubblar kapaciteten i närområdet.

Den som besöker oss på Backaplan springer med stor sannolikhet på globetrottern Sven-Erik Sjögren, 69-åringen som hunnit besöka de flesta gym i Sverige och som snittar fyra träningsdagar i veckan. Och han har inga planer på att dra ner på tempot.

Även TV-kocken Tina Nordström är lika bekväm på gymmet som i rutan. Restaurangbranschen är slitsam och det blir inte enklare för den som har ett konstant krånglande knä. Men genom målmedveten träning har hon både lyckats hålla sig på benen i köket och valsa hem en seger i Let's Dance.

Slutligen söker vi oss tillbaka till rötterna och träffar en av våra allra första partners med mycket jävlar anamma. Trots små resurser har Kärra Handboll etablerat sig både som en pålitlig kraft i handbollens högre divisioner och som en institution som engagerar hela stadsdelen på Hisingen i Göteborg.

LÄS HELA NUMRET HÄR


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna