F

Born to Move på Nordic Wellness

Publicerat: av Hälsocoachen

Hej Febe Hindsfors, instruktör på Nordic Wellness Backaplan! Berätta kort om dig själv och hur det kommer sig att du blev instruktör just den här träningsformen.

Började som Barnpassare för 5 år sen på Backaplan och fann snabbt intresset att få följa dem i deras utveckling. Blev kort därpå erbjuden att instruera barnrytmik på klubben och sen har åren gått och flertalet utbildningar gjorda. Tycker det är fantastiskt att få vara en förebild för barn och Ungdomar och följa deras utveckling.

Hur är ett vanligt Born to Move upplagt?

Det finns idag två olika klasser, Born to Move dans och Born to Move Mix. Dans klassen finns i åldersgrupperna 2-3, 4-5 och 6-8 år och är ett enkelt och roligt danspass specifikt anpassat för de olika åldersgrupperna. Dans grupperna avslutar terminen med en färgsprakande show! Mix klasserna finns för 6-8, 9-11 och 12-14 åringar. Mixen är upplagt som ett träningspass och innehåller move, dans, box, jump, yoga, game samt core (för 9-14 åringar). Upplägget går att anpassa efter gruppen och har en stor variation för att kunna passa alla elever.

Varför ska fler våga testa på den här träningsformen tycker du?

För att det är fantastiskt kul! Grym musik och roliga rörelser.

Hur ofta tycker du att man bör träna det här passet?

Kurserna är 12 tillfällen á 45 minuter och körs en termin på våren och en på hösten. Man måste anmäla sitt barn till kursen och detta gör man via receptionen på den klubb man vill dansa på.

Ska man tänka på något speciellt första gången man testar?

Kom ombytt i träningskläder, skor och vattenflaska. Glöm inte leendet.

Om man vill träna för dig, när och var har du dina gruppträningspass? .

Jag kommer hålla i Born to Move Mix på Nordic Wellness Backaplan vårterminen 2014. Kl 11:30 6-8 åringar och 12:30 9-11 åringar. Kommer även instruera på fredagar kl 16:30 i NW egna koncept Moveit för 9-14 åringar.

Tack så mycket för att du delade med dig!

 

 

 

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna