Presentation och prestation

Publicerat: av Linda Nygren

Så sitter jag här med ett tomt ark i Nordic Wellness PT-blogg. Skärmen har varit tom en stund medan jag funderar ut ett perfekt sätt att starta upp mitt första inlägg som ny skribent. Självklart måste det vara perfekt tänker jag. Sen hör jag mig själv i mina samtal med mina kunder som många har prestationskrav på sig själva på helt orimliga nivåer: det måste inte vara perfekt, bara det blir av. Hur vore det egentligen att följa sina egna råd lite då och då?

Från att vantrivas som industrikontrollant på fabrik, till utbildad sociolog/kurator/kostrådgivare, vidare till gruppträningsinstruktör/receptionist och till sist personlig tränare har jag på Nordic Wellness i Helsingborg äntligen hittat min plats. Varje dag går jag till jobbet med glädje och entusiasm över att få hjälpa någon annan på vägen mot deras mål. I och med PT-bloggen ges jag en chans att dela med mig av egna erfarenheter, spännande forskning, träningstips och idéer - en stor möjlighet och jag tänker utnyttja den. Förhoppningsvis kommer jag framöver slå hål på många myter, ge lätta förklaringar till svåra processer i kroppen och förhoppningsvis bidra till en och annan aha-upplevelse och ett och annat leende hos er läsare.

Så min fråga till er läsare är som följer: vad vill NI läsa om? Vilka ”sanningar” vill ni ha bekräftade, vilka myter vill ni att jag slår hål på?

Ju mer ni frågar, desto mer svar får ni – jag vill engagera, motivera, utveckla, till och med provocera er läsare till nya höjder av kunskap och intresse. Med er hjälp får vi en aktiv och spännande blogg med mycket diskussioner och samtal. Följ med mig på vår resa.

 

/Linda Nygren
Personlig tränare, kostcoach
Nordic Wellness Helsingborg

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna