Drömjobbet 2014 - Lär känna juryn, del 1

Publicerat: av Effie Tagaras, projektledare för Drömjobbet

Vilka är egentligen medlemmarna i juryn bakom de stenhårda fasaderna? Är de verkligen lika perfekta som de ser ut? PT-bloggens skribent avsöjar allt du inte visste (och aldrig kunnat ana) om Drömjobbets jurymedlemmar - enjoy!

 

Johan Pettersson Strömer

Johan är mannen som syns överallt – på TV, på Nordic Wellness väggar, på bussar m.m.

Vi har ingen aning om vad han har gjort för att få bli en sådan frontfigur i Nordic Wellness marknadsföring, men som både PT, instruktör, utvecklare och utbildare så är han i alla fall en av de riktiga gamla rävarna inom företaget.

Dock grämer han sig över att fortfarande inte ha fått komma på en enda kändisfest, publiciteten till trots…

Johan tränar även kändisen Stefan Odelberg – mannen som nästan genomförde en klassiker inför hela svenska folket!

Johan Posterboy1

 Johan, Johan, Johan överallt...

 

Johanstefan

 Vad Johan och Stefan egentligen pysslar med när de ses...

 

Håkan Lindbäck

Håkan är nog vår mest vältrimmade jurymedlem! Det är svårt att tro att han var en öldrickande soffpotatis för bara några år sedan..

 Håkan är även mannen som kan bedöma en persons inre bara genom att studera dess yttre – det är i alla fall vad han påstår.. ;)

Om Håkan måste välja mellan en stark kropp och en snygg kropp är valet mycket enkelt – självklart går snygg framför allt!

Hans främsta förebild är Marcus ”Herkules” Olausson, som jobbade som PT på Nordic Wellness Ullevi innan Håkan började där. Genom perfekt inövade gester, mimik och tuggummituggande har han lyckats imitera den store gladiatorn med nästan skrämmande precision!

Håkanherkules

 Håkan och Herkules - lika som bär?

 

Linda Liljeström

Linda passerar aldrig obemärkt förbi; dofter av mynta, lavendel, basilika och gud vet allt omger henne alltid som ett moln, då hon är mycket förtjust i eteriska oljor.

Har du huvudvärk, trötthet, förstoppning eller annat obehag så kan du alltid lita på att Linda har en lämplig olja nedstoppad i sin väska. :)

Varför då alla dessa oljor? Vad är det hon försöker dölja, kanske ni tänker? Men sanningen är så enkel som att Linda, förutom att vara receptionist och PT, även både jobbar som massör och utbildar i ämnet.

Lindapole (1)

Linda utövar sin senaste passion - Pole dance. ;)

 

Effie Tagaras

Grundaren till projektet Drömjobbet och en aldrig sinande källa till idéer och påhitt. Effie inleder 90% av sina meningar med frasen: "Jag kom på en grej!" och drömmer om att bli westernryttarinna, helikopterpilot, improvisatörskådis, skulptör, kattuppfödare, stuguthyrare, tårtbagare m.m. m.m.. Det kanske är pga alla dessa aldrig sinande ambitioner som hon inom Nordic Wellness numera är sjukgymnast, PT, instruktör i gruppträning, instruktör i HLR, utvecklare, utbildare och en av projektledarna för Drömjobbet!

Denna ambivalenta kvinna har tävlat i allt från semmelätning till fitness, men ironiskt nog bara vunnit i förstnämnda. ;) Passionen för både bakverk och träning har kvarstått och hon avnjuter skamlöst båda i varierande mängd (vilket troligen kommer leda till ännu färre vinstchanser inom fitness). Vid juletid kulminerar hennes passion till en ren besatthet av - skumtomtar! För vem skulle annars ens komma på att skriva en bok med titeln "100 sätt att tillreda skumtomtar". (Nej den är inte färdig än, men den kommer bli en storsäljare, vänta bara...)

Bus eller godis? Effie väjler definitivt båda!

Kanini

 Effie som Den Stora Kanini...                       ...och hennes små skapelser!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna