Välkommen till PT-Bloggen!

Publicerat: av Hälsocoachen

Här finner du mängder av information och tips kring träning i alla dess former. Bloggen är skriven av Nordic Wellness duktiga instruktörer, personliga tränare, sjukgymnaster och osteopater - alla med sin unika nisch och träningserfarenhet. Detta gör att inläggen kommer erbjuda flera perspektiv på träning, kroppen och rörelse. Du kommer kunna hitta allt från kom-igång-tips för nybörjaren till mer utmanande upplägg för dig som tränat länge och vill ta dig till nästa nivå.

Träning är ett brett begrepp och det avspeglas också i denna blogg. Vi kommer lyfta allt från traditionell gymträning till kroppsviktsträning, gruppträning, löpning, cykling, idrottsspecifik träning, funktionell träning, rörlighetsträning med mera. Vi kommer sammanställa tips på progressioner för att uppnå mer avancerade övningar, erbjuda förslag på hur du ska strukturera och periodisera din träning, planera in vilodagar och mycket, mycket mer.

Vare sig ditt mål är styrka, uthållighet, muskeltillväxt, viktnedgång, ökad ork i vardagen, rörlighet, välmående eller något annat, så är vi övertygade om att du kommer hitta mycket matnyttiga tips här.

Informationen skriven här är av allmän karaktär och tipsen ska ses som en verktygslåda. Eftersom alla människor är unika rekommenderar vi att du testar dig fram till det upplägg som passar just dig. Det bästa träningspasset är det som blir av, så att hitta en träningsform och upplägg som känns kul och är anpassad till din unika situation är av stor vikt för att erhålla resultat. Vill du få personlig hjälp med din träning, kontakta våra personliga tränare för en konsultation.

Bloggen är till för er läsare och vi på Nordic Wellness vill gärna veta mer om vad ni vill läsa om. Tipsa oss därför gärna om träningsrelaterade ämnen som intresserar dig och som du hade velat veta mer om!

Välkomna!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna