nyskribentptblogg.png

Välkommen till nya PT-bloggen!

Publicerat: av Sierra De Goldsmith

En träningsblogg med allt från intressanta reportage om nya träningsformer, idrottspsykologi, träningstips & artiklar som slår hål på förlegade träningsmyter  

Nordic Wellness träningsblogg "PT-bloggen" har fått en ny skribent och ett nytt fokus. Varje söndag kommer du, precis som i Hälsobloggen, kunna ta del av ett nytt inlägg som rör träning. Det var dags för en makeover helt enkelt! 

Om mig

Jag som kommer ansvara för bloggen heter Sierra de Goldsmith. Jag är skribent på Hälsobloggen, leg. dietist, instruktör i Mamma Move, RPM, Yoga och Kettlebells. Jag har även jobbat som personlig tränare. Utöver detta studerar jag psykologprogrammet och det är därför inte helt otänkbart att jag då och då kommer blanda in lite idrottspsykologi bland träningstipsen!

Gällande min egen träning så är mitt huvudsakliga fokus styrkelyft, där jag även tävlar. Jag har även en kärlek till yoga, kroppsviktsträning, löpträning samt spinning. Allsidighet har alltid varit min grej, jag tröttnar om jag bara har ett fokus. Samtidigt har det gjort att jag ibland har svårt att få en progression, att vilja bli snabbare och starkare parallellt är inte det enklaste! Men för mig är träningsglädjen det viktigaste och då passar det här upplägget mig bättre än en "satsning" på endast en idrott.  I alla fall där jag befinner mig i livet just nu. 

Om bloggen

Målsättningen är att ge dig som läsare ett brett spektra med intressanta artiklar. Jag kommer varva egna texter om träningsmyter,, träningstips och nyheter med intervjuer med intressanta träningsprofiler. Det ska vara intressant, varierande och träningsrelaterat. 

Vad vill du läsa om?

Det viktigaste är ändå att innehållet på den här bloggposten ska vara anpassat efter vad just DU vill läsa om. Därför ber vi dig nu om din hjälp och ger dig möjligheten att påverka kommande artiklar. Skicka in dina egna förslag på teman, artiklar eller enskilda frågor som du hade velat få besvarade till följande mejladress: 

 

ptbloggen@nordicwellness.se

 

Mejla nu in dina frågor och förslag och håll utkik efter de veckovisa uppdateringarna på PT-bloggen! Kanske besvarar jag just din fråga nästa vecka?

 

/Sierra de Goldsmith, skribent träningsbloggen 

 

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna