Bernis _650x 350

Ring en PT

Publicerat: av Berna Inceoglu

Jahopp, vad ska vi göra åt detta då..

Frågan ställdes till min spegelbild för ett tag sen..
Hon på andra sidan stod med rumpan mot spegeln och granskade kritiskt med blicken över axel.

Rumpan såg ledsen ut, matad med fel produkter utan riktig näring och given monotona träningsövningar utan motivation.. Längre bak i spegelbilden på bordet, bakom mig, låg en halv kexchoklad och drog parallellerna till mina tankegångar just nu.

Jag riktar ilskan. Förbaskade skitkexchoklad! Att det ska vara så gott och det absolut bästa jag vet.

Under en kort sekund funderar jag på att dra ett mail till Cloetta, skicka en bild på min ledsna rumpa och fråga vart fasiken jag ska göra nu! Kan de möjligtvis dra in produkten?  Åtminstone tills mitt beroende gått över?

Nu är det nämligen så att jag någonstans under mina annars så fina år med mig själv lärt mig att klaga varken lyfter rumpa eller plattar till magen ett endaste dyft när det gäller våra kroppar.
Hmm.. När det gäller någonting egentligen. Klagomål är missnöjen som man själv kan välja att vända till personlig framgång.

Allt sitter i huvudet.

 

Är du inte nöjd, ja då får du hitta lösningar som kan göra dig det. Det är aldrig lätt men det gäller att ta ett första steg och på så vis bevisa för dig själv att du faktiskt tycker om dig själv och är värd en förändring till det bättre. Oavsett vad det handlar om.

I mitt fall en PT som kunde pusha i gång min motivation och ge mig tränings redskap att använda till egna framtida träningspass och kanske möjligtvis få mig att skrota kexchokladen 6 dagar av 7?

Så jag gör det. Jag bokar en tid och står där ombytt i mina nyköpta nu-jävlar-kör-vi träningsskor och redo för vad jag tror kommer bli en gladiator fight. Jag mot mina hjärtslag och kräkreflexer.

En liten knack på min axel, jag vänder mig om och där står min PT med ett brett leende.

-Tjeenare Berna! Välkommen hit! Då ska vi se.. vad kan jag hjälpa dig med?

-Hmpph.. tja.. eh..jo alltså jag har missbrukat lite kexchoklad-samt-slarvat-lite-med-träningen-och-rumpan-hänger-ner-till-kina klämmer jag ur mig.. och tillar att man inte är 22 längre för att ytterligare vädja till förståelse..

Min PT tittar på mig under tystnad.. han har säkert inte käkat en endaste kexchokladfyrkant under hela sitt liv tänker jag samtidigt som jag sneglar på den svulstiga bicepsen som knappt får plats under t-shirtsärmen.

Helt plötsligt spricker hans ansikte upp i ett stoort leende, - jag förstår vad du menar, jag älskar kex choklad (min själ vrålar –Sjääälsfrände!) men vi ska hitta ett sätt att boosta din muskulatur med nya utmaningar eftersom den verkar trött på dina ensidiga, trygga men overksamma träningsövningar och göra dig så sugen på annat nyttigt gott att kexchoklad får räcka med någongång då och då..

Och det gör vi.. Min Pt, visar mig rätt teknik så att jag inte skadar kroppen samtidigt som muskler jag inte visste fanns får en omgång, det är jobbigt, jag är svettig och visst jag gnyr som en ledsen hundvalp när jag får en extra repetition när jag redan är helt slut, men jag går därifrån med massa inspiration, kunskap till nästa gång jag tränar och en lite gladare rumpa som nu vet att den kommer få den motion den behöver fastän den dagen efter varken kunde sitta eller i slowmotiontakt bäras normalt av skakiga träningsvärkande ben

Jag älskar fortfarande att träna med min personliga tränare, som hjälper mig höja ribbor, spräcka negativa tankar och fortsätter pusha mig åt rätt håll i min träning.

Gladast är jag över jättetjänsten jag gör mig själv.

Har du själv fastnat i kexchokladträsket ( jag vet det är sååå lätt) eller i soffan eller i dina egna negativa tankar, gör som jag.

Ring en PT och låt den personen förändra ditt liv till det bättre. Steg för steg.

 

http://berniemakeawish.blogspot.se

 

 

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna