Nikosblogg

Möt våra personliga tränare!

Publicerat: av Hälsocoachen

På Nordic Wellness har vi en mängd personlilga tränare som kan hjälpa dig med din träning. Denna vecka får ni träffa Nikos Matsikoulis, en PT som brinner för styrketräning, tunga marklyft och att inspirera andra till att finna hälsa och välmående. 

Berätta lite om dig själv och hur det kommer sig att du valde att jobba med just personlig träning.

Innan jag fick chansen att utbilda mig till personlig tränare hade jag länge haft det i åtanke under tiden som jag jobbade. Som ung var jag väldigt teknikintresserad och valde att gå en yrkesföreberedande utbildning där jag blev elektriker. Vid sidan om arbetet var träningen en stor del av mitt liv där jag som ung spelade fotboll. Med tiden började ett nytt intresse växa fram när jag blev introducerad till en annan typ av träning, nämligen styrketräning.

Gymmet har alltid varit en stor del av mitt liv sedan jag var 16 år, då jag tillsammans med några kompisar började träna på ett gym i närheten där vi bodde. Jag började följa träningscheman frånkända gymprofiler med mål som så många andra, att växa och bli större. Vid 18 års ålder slutade jag att spela fotboll då gymmet blev en större del av mitt liv. Ju fler år som gick ökade kunskapen och även intresset, vid 22 år ålder bestämde jag mig för att utbilda mig till Personlig Tränare med internationell licens. I det här skedet av livet insåg jag att träning var mer än att bara ”bli stor”. Det innefattar både kropp och själ, samtidigt som jag insåg att livskvaliteten ökade med en hälsosam livsstil.

 

Jag har alltid brytt mig om andras välmåenden och det har alltid varit min dröm att få jobba och hjälpa människor.

 

Hur lägger du upp din egen träning?

Just nu när värmen är här och vädret är så fint så fördelar jag min träning över fem dagar i veckan. Fyra av dessa dagar styrketränar jag och sista dagen är till för rörlighet och stabilitet.

 

Vilken är din favoritövning?

Tunga marklyft. Helt enkelt den övningen som skickar ut mest endorfiner i kroppen!

 

Vad utmärker dig från andra personliga tränare, har du en speciell Nisch?

Min glädje och stora passion till träningen som lätt smittar av sig och inspererar mina klienter och människor kring mig till att vilja träna och utvecklas!

 

Hur kan man komma i kontakt med dig om man är intresserad av att ha dig som PT?

Man kan antingen ringa mig på 0764-012156, eller skicka ett mail till nikos@nordicwellness.se


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna