Vladan Ny

Att välja motivation

Publicerat: av Vladan Jovanovic

Vladan jovanovic är namnet, lägg det på minnet! :) 

Vi börjar lite lätt vem jag är. En helt vanlig kille som just nu är
PT och älskar livet mer än någonsin. Jobbar på NW Lindholmen. Ni tänker då hm.. Varför är denna kille så glad?

Tänkte förklara lite om just det också! Jag har nämligen kämpat mig fram och behållt en väldigt positiv attityd till livet och det har gjort att jag utvecklats och blivit mer framgångsrik. I år har jag exempelvis lyckats bli PT, som var en av dom större drömmarna, men även lyckats med att skapa mitt alldeles egna fitnessnamn/märke "As Fit As U Can".  Det finns just nu t-shirts på beställning och färdig tryckta klara för användas. Kommer bli så superkul att få se folk bära dom, en dröm som blivit verklighet.

 

Hur kommer det sig då att jag har en så positiv attityd?

 

Hur kommer det sig då att jag har en så positiv attityd? Jag tror att vi har 2 val i livet - antigen må bra eller må mindre bra. Jag tror helt enkelt att du måste välja motivation. Våga sätta mål och anta utmaningar. Sprid energi och ta inspiration av andra. Att kolla på youtube-klipp och hänga på andra klasser exempelvis kan leda till att du lyckas börja bryta gamla mönster, får ny inspiration och nya infalssvinklar. 

Har självklart instagram - ptvladan85 - följ gärna mig där, då jag delar med mig allt från mat, träning och livet. Typ allt helt enkelt!

Love life och never give up!
#AsFitAsUCan folkz!!

Mvh Vlado


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna